bsende

compyx.net compyxblog

Informatičke novosti, savjeti, preporuke, recenzije.

Kupite originalni Windows i Office po povoljnim cijenama

Kupite originalni Windows i Office po povoljnim cijenama

Kada kupite novo ili rabljeno računalo, prvo što učinite jest da instalirate Windows. Ali na službenim Microsoft stranicama, bilo da se radi o kupnji

Windowsa ili Officea, to neće biti mali trošak! Stoga je Compyx izvrstan izbor za one koji žele uštedjeti, a ipak žele kupiti originalni softver!

windows office oem licence

Glavni razlog za kupnju OEM softvera je cijena. Možete dobiti bilo koju verziju sustava Windows ili Office! Ove OEM verzije također dolaze sa svim najnovijim značajkama. Također ćete dobiti sva najnovija softverska i sigurnosna ažuriranja od Microsofta.

Ako želite nadograditi na Windows 11, nema problema, Microsoft sada nudi besplatnu uslugu nadogradnje za korisnike Windows 10! Sada je savršeno vrijeme da kupite Windows 10!

Ako još uvijek gledate najnoviji Office 2021, ali ga niste kupili zbog cijene, Office 2021 je sada samo 80 KM! U usporedbi s Microsoftovom službenom cijenom od 439,99 USD, uštedjet ćete mnogo novca! 

Odabirom između Office 2019 ili Office 2021, plaćate samo jednom za licencu umjesto mjesečne ili godišnje pretplate. Stoga se Office može koristiti pod licencom bez ikakvih ograničenja.

 

  • Microsoft Windows 10 Professional  – 30 KM
  • MS Windows 11 Pro  – 1 PC – 40 KM
  • MS Office 2021 Pro Plus  – 1 PC – 80 KM
  • MS Office 2019 Professional Plus  – 1 PC – 70 KM
  • Microsoft Office 2016 Professional Plus  – 1 PC – 60 KM

 

OEM označava druge proizvođače uređaja, u ovom slučaju tvrtke koje proizvode računala. Microsoft tim tvrtkama prodaje licence za Windows i Office na veliko po znatno nižim cijenama. 

Važno je napomenuti da su OEM licence legalne i sigurne, nisu piratske verzije sustava Windows i Office. Glavna razlika između OEM verzije i maloprodajne verzije je prijenos licence s jednog računala na drugo. OEM licenca se može instalirati samo na jedno računalo. Ostala svojstva su potpuno ista i uopće neće utjecati na vašu upotrebu. Za više informacija kontaktirajte nas na sljedećem linku: Kontaktirajte nas

Povezani Članci

Pratite Compyx

Prijavite se na Newsletter

Please enable the javascript to submit this form

Kontakt

  info@compyx.net

  +387 60 359 44 92

  Zenica 72000 BiH

  Pon - Sub 9:00 - 18:00

OLX Compyx

Trenutno 82 gostiju i nema korisnika online