Cloud rješenje Nextcloud

Spremanje u oblaku s Nextcloudom

 Vaš privatni cloud 100% sigurnost. 100% kontrola. 

Vaša kontrola - vaši podaci.

Nextcloud je stabilno i visokokvalitetno rješenje u oblaku za upravljanje dokumentima, razmjenu i kontrolu. Jednostavno i intuitivno web sučelje omogućuje dijeljenje datoteka među korisnicima, stvaranje i distribuciju dokumenata i različitih sadržaja. Pouzdano rješenje koje omogućava pristup svim podacima gdje god se nalazili - udobno i na jednom prikladnom mjestu. Pristupite svemu koristeći alate koje već koristite. Sve što trebate za web aplikaciju Nextcloud je pristup internetu.

Karakteristike NextClouda

NextCloud nam omogućuje sinkronizaciju naših datoteka između različitih uređaja (računala, tableta i pametnih telefona), neovisno o operativnom sustavu (Windows, OS X, iOS, Android ili Linux). Također možemo dijeliti podatke putem drugih ljudi čak i ako nisu korisnici našeg poslužitelja. Uvijek imamo kontrolu nad informacijama koje dijelimo. S druge strane, uključuje mnogo različitih oblika komunikacije između korisnika, što ga čini idealnim alatom za radne grupe.

Kontrola

Zaštitite, kontrolirajte i nadgledajte podatke i komunikacije u svojoj organizaciji. Zajamčite poštivanje komercijalnih i zakonskih zahtjeva. Svoje podatke čuvajte na poslužiteljima u svakom trenutku. Ništa ne propušta, čak ni metapodaci.

Produktivnost

Aktivirajte produktivnost na svim platformama, bilo u uredu ili u pokretu, da biste dijelili, surađivali i komunicirali preko organizacijskih granica. Nextcloud pruža transparentan pristup podacima na bilo kojoj pohrani. Platforma oblaka produktivnosti koja vam omogućuje da zadržite kontrolu nad svojim poslovanjem Dijelite i surađujte na dokumentima, šaljite i primajte e-mailove, upravljajte kalendarom i razgovarajte o videozapisima s kolegama, pa čak i sa svojim kupcima u potpunoj sigurnosti.

Sinkronizacija i dijeljenje datoteka.

Nextcloudom dobivate apsolutno siguran sustav, dijelite podatke s drugima i sinkronizirate se sa svim željenim uređajima. Kupci, kolege i poslovni partneri mogu pristupiti važnim podacima bilo kada i bilo gdje. Čak su i osjetljivi podaci apsolutno sigurni. Nextcloud se lako može integrirati u vašu postojeću IT infrastrukturu i povezani sigurnosni sustav. Održavate potpunu kontrolu u svakom trenutku. Sistem s otvorenim kodom Nextcloud potpuno je skalabilan i ima jednostavno, prikladno korisničko sučelje. Kao potpuno posvećeno rješenje, Nextcloud nudi prednosti internetske suradnje bez rizika poštivanja i sigurnosti. Nextcloud prva je potpuno integrirana open source kolaborativna radna platforma na tržištu spremna za novu generaciju korisnika koji očekuju besprijekorne internetske mogućnosti suradnje.

Sektor aktivnosti

Zdravlje

Nextcloud nudi najveću sigurnost zaštićenih zdravstvenih podataka.

Financijske usluge

Nextcloud nudi privatnost, sigurnost i poštivanje.

Mediji i oglašavanje

Nextcloud omogućuje jednostavnu i učinkovitu suradnju na velikim datotekama.

Pravnici i javni bilježnici

Nextcloud uvjerava vaše kupce da njihovi dokumenti ostaju 100% povjerljivi.

Izgradnja i proizvodnja

Nextcloud nudi inženjerima jednostavna i učinkovita korisnička sučelja koja se mogu isporučiti na vrijeme.

Implementacija privatnog cloud servera NextCloud

Ako želite implementirati svoj privatni cloud server povoljno i brzo, kontaktirajte nas.

Scroll to Top