Compyxblog

IT novosti, savjeti, preporuke, recenzije.

Preporuka za cloud rješenje Nextcloud

nextcloud compyx.net

Nextcloud - idealan poslužitelj za razmjenu podataka
Nextcloud je klijent-poslužiteljski softver za pohranu i dijeljenje datoteka u oblaku. Slično u funkciji DropBox, ovaj softver proizvodi se kao besplatni softver otvorenog koda, koji svatko može instalirati i koristiti na svom privatnom poslužitelju. Za razliku od DropBox-a (koji nije besplatan, osim početnog paketa od 2 GB), Nextcloudova otvorena arhitektura omogućuje dodavanje različitih funkcionalnosti na cloud poslužitelj u obliku besplatnih (ili plaćenih) aplikacija. Na taj način imate potpunu kontrolu nad korištenjem i dijeljenjem podataka.

Opširnije...

Sve o web hostingu i domeni

fdb3f7e5e52c9be2552dddf292a2ffad

Web stranica je dokument koji može imati mnogo funkcija i mogu se koristiti na različite načine; web stranica može biti osobna, korporativna web stranica tvrtke, web stranica organizacije, itd. Web stranice su obično posvećene određenoj temi, od zabave i društvenih mreža do vijesti i obrazovanja.

Da biste postavili web stranicu na internet potrebne su Vam dvije stvari:
1. Domena
2. Web hosting

Opširnije...

Prednosti Microsoft Excela

microsoft excel compyx.net

Microsoft Excel udanašnje vrijeme svi vrlo često koriste jer je vrlo korisna i pomaže u uštedi puno vremena. Koristi se toliko godina i svake se godine nadograđuje novim značajkama. Najzanimljivija stvar kod MS Excel-a je da se on može koristiti bilo gdje za bilo koju vrstu rada. Primjerice, koristi se za naplatu, upravljanje podacima, analizu, zalihe, financije, poslovne zadatke, složene proračune, itd. Može se čak i matematički izračunati tako da se u njih mogu pohraniti i važni podaci u obliku grafikona ili proračunskih tablica.

Opširnije...

Prednosti Microsoft Accessa

microsoft access compyx

Microsoft Access dio je Microsoftovog Office programskog paketa, a najčešće se koristi za upravljanje relacijskim bazama podataka.Jednostavnije rečeno, Access se koristi kao alat za upravljanje informacijama jer može sadržavati i analizirati ogromnu količinu informacija koje su u međusobnom odnosu, a može im se pristupiti u svakom trenutku. Relacijskim bazama podataka upravlja puno učinkovitije od Excela i ostalih aplikacija slične namjene, a evo i zašto:

Opširnije...

Social

Iconfinder Facebook 2308066 1  Iconfinder Twitter 2308045 1  Iconfinder Linkedin 2308061 1  Iconfinder Instagram 2308118

OLX Compyx

Compyx na OLX ba  

Ko je na web-stranici: 111 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt

Telefon  +387 60 359 4492

Adresa  Zenica, 72000, BiH

Mail  info@compyx.net

Calendar With A Clock Time Tools 1 Poned.-Subota 09:00-18:00

 

Jezik

bsende

Prijava na newsletter