Kako naručiti i platiti ?

I korak

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na “Dodaj u korpu”. Klikom na korpu, otvorit će se stranica na kojoj se prikaže vaša korpa sa proizvodima na kojoj možete odabrati Vidi korpu ili Plaćanje.  Ako želite da kupite izabrani proizvod kliknete na “Plaćanje”. U pregledu korpe možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete isprazniti korpu klikom na „ikonu kante za smeće“. 

II korak

Kada kliknete na “Plaćanje” otvorit će Vam se stranica na kojoj unosite informacije o Vama, Vaše ime i prezime, adresu, grad i poštanski broj, kontakt broj, e-mail adresu.

III korak

Odaberite željeni način plaćanja:

  • Direktna bankovna transakcija
  • Plaćanje prilikom preuzimanja (lično preuzimanje, samo grad Zenica)

IV korak

Kliknete na “Naručite” 

V korak – Vaša narudžba je zaprimljena

Ako ste slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju svakako čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi i predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Način plaćanja

Virmansko plaćanje – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Nakon što ste naručili proizvod, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte ili sl. Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Nakon prijema uplate šaljemo Vam proizvod na Vaš e-mail.

BESPLATNA DOSTAVA

Trenutna isporuka putem e-pošte

SIGURNO PLAĆANJE

100% sigurno plaćanje Bez registracije

POVRAT NOVCA

100% garancija povrata novca

ONLINE PODRŠKA 24/7

Podrška za korisnike