bsende
Compyx

Izrada i održavanje web stranica

Izrada kvalitetnih i unikatnih web stranica

webdizajn_compyx.net.jpg

Izrada web stranica

Izrađujemo profesionalne web stranice po povoljnim cijenama koje u praksi donose rezultate u vidu povećanja broja kupaca vaših proizvoda i usluga. Web stranice dizajniramo i izrađujemo u CMS Joomla i WordPress sistemu, koristeći najnovije web tehnologije uz poštivanje svjetskih web standarda. Web stranice su optimizirane jer se rade prema SEO principima pa već u startu imaju vrlo dobru poziciju na tražilicama, a time i veliki broj posjeta, što generira veći broj direktnih poslovnih upita, a to dovodi do same realizacije. Po nama su web stranice ne samo nužna podrška prodaji već i vrlo učinkovit te izuzetno povoljan marketinški i prodajni alat. Naš posao je osmišljavanje dizajna, smještaj, izrada i održavanje web stranica, web programiranje te internetski marketing.

Responzivan Dizajn

Responsive web design (RWD) je pristup prilikom dizajniranja web stranica, kako bi se one mogle prikazivati na svim uređajima – stolnim računalima, laptopima, pametnim telefonima i tabletima. Web sajt napravljen u RWD tehnologiji adaptira raspored elemenata kako bi se prikaz stranice prilagodio veličini zaslona pojedinog uređaja. Kako je broj korisnika interneta putem tableta i pametnih telefona je u stalnom porastu, u današnje vrijeme vrlo je važno imati stranicu koja će se brzo učitavati i jasno prikazivati na njihovim uređajima. Osim navedenog, web stranice koje koriste ovakav dizajn u pravilu imaju i bolji rezultat u tražilicama, od onih stranica koje koriste klasični dizajn.

Mogućnosti CMS sistema

Sistem za upravljanje sadržajem ili CMS je softver koji ne-tehničkom osoblju omogućava samostalno ažuriranje web stranice. Unošenje, izmjena i brisanje informacija o proizvodima i uslugama Neograničen broj proizvoda i usluga Neograničen broj kategorija (grupe i podgrupe) proizvoda i usluga Unošenje, izmjena i brisanje osnovnih tekstova (o nama, kontakti, i slično) Tekst editor za uređivanje tekstova Automatska izrada galerija slika Integracija YouTube video materijala u web stranicu Kontakt formulari prema potrebi Prijava na newsletter, ankete CMS prilagođen za više jezika File manager unutar CMSa Upravljanje korisnicima Upravljanje bannerima na stranicama i još mnogo toga...

Održavanje web stranica

Održavanje web stranice je nezaobilazan dio uspješnosti svake web stranice. Održavanje je važno za posjećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. Glavne karakteristike usluge održavanja web stranica: Uređivanje i ažuriranje web stranica Optimizacija i unaprijeđenje rada web stranice Ažuriranje Joomla CMS sistema Nadogradnja ekstenzija i pluginova održavanje visokog nivoa sigurnosti vaše web stranice, izrada sigurnosne kopije baze podataka i / ili cjelokupnog sadržaja vaše web stranice, nadogradnja i briga o kompatibilnosti instaliranih aplikacija, administriranje adresa e-pošte, hostinga i domena web stranice.

Potrebni materijali

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje i izrada web stranice. Materijali: sve potrebne tekstove vezane uz navedene linkove zajedno s prijevodima ukoliko je stranica višejezična fotografije u odgovarajućem formatu (jpeg, png, gif) pdf dokumente i sve ostale materijale koje naručitelj želi postaviti na web stranicu projektnu dokumentaciju ukoliko se radi o zahtjevnijem projektu (servisu ili portalu) Prihvatljivi format materijala: za tekstove - elektronski oblik (word, txt, pdf) za fotografije – elektronski oblik (jpeg, gif, png i sl.)

Seo optimizacija

To je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmjereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo. Optimizovanje veb sajta prvenstveno obuhvata mijenjanje sadržaja i HTML kodiranje koje će dovesti do poboljšanja rangiranja vezano za specifične ključne riječi, i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja vašeg veb sajta od strane pretraživača.

Paketi održavanja web stranica

Odaberite paket održavanja web stranice koji odgovara Vašim potrebama.

50 KM

Mjesečno

Start

 • Ažuriranje webstranice
 • Dodavanje novog sadržaja
 • Ažuriranje koda
 • Održavanje sigurnosti
 • Do 120 radnih sati mjesečno

100 KM

Mjesečno

Web

 • Ažuriranje webstranice
 • Dodavanje novog sadržaja
 • Ažuriranje koda
 • Održavanje sigurnosti
 • Dodavanje novih funckionalnosti
 • Ažuriranje seo optimizacije
 • Do 180 radnih sati mjesečno

150 KM

Mjesečno

Biznis

 • Ažuriranje webstranice
 • Dodavanje novog sadržaja
 • Ažuriranje koda
 • Održavanje sigurnosti
 • Dodavanje novih funckionalnosti
 • Ažuriranje seo optimizacije
 • Grafička obrada slika
 • Grafička obrada banera
 • Do 250 radnih sati mjesečno

Usluga održavanje web stranica odnosi se samo na stranice koje izradi Compyx.

6 mjeseci besplatno održavanje web stranica!

Našim klijentima nudimo 6 mjeseci besplatno održavanje web stranica.

Web dizajn paketi

Cijene izrade web stranica

Demo web stranice

Pogledajte izbor tema/predložaka demo web stranica koje mogu biti Vaše

Seo optimizacija

Saznajte više o SEO optimizaciji za web stranice

Naši klijenti

Pratite Compyx

1233013 facebook icon 1233015 twitter icon 6636566 instagram social media social network icon 317750 linkedin icon

 

OLX Compyx

Compyx na OLX ba  

Ko je na web-stranici: 222 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt

Telefon  +387 60 359 4492

Adresa  Zenica, 72000, BiH

Mail  info@compyx.net

Calendar With A Clock Time Tools 1 Poned.-Subota 09:00-18:00

 

Prijavite se na newsletter