bsende

Odrzavanje Stranica

Compyx

Izrada i održavanje web stranica

Izrada kvalitetnih i unikatnih web stranica

Webdizajn Compyx.net

Izrada web stranica

Izrađujemo profesionalne web stranice po povoljnim cijenama koje u praksi donose rezultate u vidu povećanja broja kupaca vaših proizvoda i usluga. Web stranice dizajniramo i izrađujemo u Joomla sistemu, koristeći najnovije web tehnologije uz poštivanje svjetskih web standarda. Web stranice su optimizirane jer se rade prema SEO principima pa već u startu imaju vrlo dobru poziciju na tražilicama, a time i veliki broj posjeta, što generira veći broj direktnih poslovnih upita, a to dovodi do same realizacije. Po nama su web stranice ne samo nužna podrška prodaji već i vrlo učinkovit te izuzetno povoljan marketinški i prodajni alat. Naš posao je osmišljavanje dizajna, smještaj, izrada i održavanje web stranica, web programiranje te internetski marketing.

Responzivan Dizajn

Responsive web design (RWD) je pristup prilikom dizajniranja web stranica, kako bi se one mogle prikazivati na svim uređajima – stolnim računalima, laptopima, pametnim telefonima i tabletima. Web sajt napravljen u RWD tehnologiji adaptira raspored elemenata kako bi se prikaz stranice prilagodio veličini zaslona pojedinog uređaja. Kako je broj korisnika interneta putem tableta i pametnih telefona je u stalnom porastu, u današnje vrijeme vrlo je važno imati stranicu koja će se brzo učitavati i jasno prikazivati na njihovim uređajima. Osim navedenog, web stranice koje koriste ovakav dizajn u pravilu imaju i bolji rezultat u tražilicama, od onih stranica koje koriste klasični dizajn.

Mogućnosti CMS sistema

Sistem za upravljanje sadržajem ili CMS je softver koji ne-tehničkom osoblju omogućava samostalno ažuriranje web stranice. Unošenje, izmjena i brisanje informacija o proizvodima i uslugama Neograničen broj proizvoda i usluga Neograničen broj kategorija (grupe i podgrupe) proizvoda i usluga Unošenje, izmjena i brisanje osnovnih tekstova (o nama, kontakti, i slično) Tekst editor za uređivanje tekstova Automatska izrada galerija slika Integracija YouTube video materijala u web stranicu Kontakt formulari prema potrebi Prijava na newsletter, ankete CMS prilagođen za više jezika File manager unutar CMSa Upravljanje korisnicima Upravljanje bannerima na stranicama i još mnogo toga...

Održavanje web stranica

Održavanje web stranice je nezaobilazan dio uspješnosti svake web stranice. Održavanje je važno za posjećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. Glavne karakteristike usluge održavanja web stranica: Uređivanje i ažuriranje web stranica Optimizacija i unaprijeđenje rada web stranice Ažuriranje Joomla CMS sistema Nadogradnja ekstenzija i pluginova održavanje visokog nivoa sigurnosti vaše web stranice, izrada sigurnosne kopije baze podataka i / ili cjelokupnog sadržaja vaše web stranice, nadogradnja i briga o kompatibilnosti instaliranih aplikacija, administriranje adresa e-pošte, hostinga i domena web stranice.

Potrebni materijali

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje i izrada web stranice. Materijali: sve potrebne tekstove vezane uz navedene linkove zajedno s prijevodima ukoliko je stranica višejezična fotografije u odgovarajućem formatu (jpeg, png, gif) pdf dokumente i sve ostale materijale koje naručitelj želi postaviti na web stranicu projektnu dokumentaciju ukoliko se radi o zahtjevnijem projektu (servisu ili portalu) Prihvatljivi format materijala: za tekstove - elektronski oblik (word, txt, pdf) za fotografije – elektronski oblik (jpeg, gif, png i sl.)

Seo optimizacija

To je proces unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka veb sajtu preko prirodnih (organskih ili algoritamskih) rezultata pretrage. Tipično, što je sajt bolje rangiran (npr. u pretragama izlazi među prvima na spisku), više će saobraćaja biti preusmjereno sa pretraživača na njega. SEO može da učini različite vrste pretraga, uključujući pretragu slika, lokalne pretrage i drugo. Optimizovanje veb sajta prvenstveno obuhvata mijenjanje sadržaja i HTML kodiranje koje će dovesti do poboljšanja rangiranja vezano za specifične ključne riječi, i da ukloni prepreke prilikom indeksiranja sadržaja vašeg veb sajta od strane pretraživača.

Web dizajn paketi

Cijene izrade web stranica

Demo web stranice

Pogledajte izbor tema/predložaka demo web stranica koje mogu biti Vaše

Seo optimizacija

Saznajte više o SEO optimizaciji za web stranice

Naši klijenti

Net Print
NDB Rotterdam
Foto Express Kratina

Pratite Compyx

Iconfinder Facebook 2308066 1  Iconfinder Twitter 2308045 1  Iconfinder Linkedin 2308061 1  Iconfinder Instagram 2308118

OLX Compyx

Compyx na OLX ba  

Ko je na web-stranici: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Kontakt

Telefon  +387 60 359 4492

Adresa  Zenica, 72000, BiH

Mail  info@compyx.net

Calendar With A Clock Time Tools 1 Poned.-Subota 09:00-18:00

 

Prijavite se na newsletter